Specijalni transporteri, namjenska vozila

hauptbild_763x380psd_05

Scheuerle tehnologija, specijalni zahtjevi

Svaka industrija ima svoje, specijalne zahtjeve, za koje Scheuerle može dati transportno rješenje. Tehničko znanje i više od sto godina iskustva u kombinaciji s industrijskom stručnosti omogućuje konstruiranje specifičnih transportnih rješenja za sve moguće posebne namjene.

Ako su izazovi ekstremni, kao što je prijevoz 110 tona teških, vrlo osjetljivih antena koje moraju biti postavljene s milimetarskom točnošću na nadmorskoj visini od 5.000 metara u čileanskim andama, tada su Scheuerle transporteri u svom elementu.

Scheuerle specijalna vozila garantiraju pouzdanost i preciznost pri prijevozu osjetljivih tereta.

Kontaktirajte nas, zajedno ćemo razviti transportno rješenje samo za vas, za vaše specifične potrebe!

Samohodni modularni transporteri - SPMT

spmt-tehnologija

SCHEUERLE SPMT tehnologija – Ekstremno robusna, iznimno visoka nosivost.
Kad god su potrebni pouzdanost i sigurnost, postoji samo jedno rješenje: SCHEUERLE SPMT (Samohodni Modularni Transporter, Sefl-Propelled Modular Transporter) koji je globalno poznat kao utjelovljenje teških transportera nosivosti do 15.000 tona i više:
– SCHEUERLE SPMT širine 2.430mm ili 3000mm (kontejnerski standard)
– SCHEUERLE SPMT moduli se mogu međusobno povezati u bilo koju kombinaciju mehaničkim ili elektronskim putem. Nadalje, SPMT moduli se također mogu povezati u zajedničku kombinaciju sa modulima SCHEUERLE COMBI serije.
Zahvaljujući toj fleksibilnosti, SCHEUERLE modularni transporteri spadaju među svjetski najmoćnije transportne sisteme za prijevoz teških tereta.
Pomoću naše tehnologije tereti se prevoze pouzdano i sigurno na mjesta upotrebe, kao što su, na primjer, proizvodi za elektrane, postrojenja za desalinizaciju morske vode, oprema za istraživanje i eksploataciju nafte kao i cijele morske platforme.
Ovisno o potrebnoj nosivosti transportni moduli od 2,3,4 ili 6 osovina lako se mogu spajati i kombinirati zajedno. Pogonska jedinica (PPU) daje hidrauličko ulje pod pritiskom za pogon SPMT-a kao i za operacije upravljanja i dizanja/spuštanja. Elektronički sustav upravljanja kontrolira se pomoću ugrađenog računala, koje može biti konfigurirano za upravljanje samo jednog modula ili spojenom grupom više modula.
Impresivan svjetski rekord: u 2004 SCHEUERLE transporteri prijevozili su platformu za bušenje plina i nafte – transport ukupne težine 14.530 tona! samo za vas, za vaše specifične potrebe!

Rješenja u teškoj industiji, gradnji tvornica, nafte i plina

teska-industrija

Manipulacija velikim i teškim teretima.

Korisnici Scheuerle proizvoda znaju da se mogu osloniti na znanje i novu tehnologiju za velike izazove. Scheuerle vozila prevoze terete nezamislivih veličina i težina sigurno i pouzdano. Svakodnevno se vrše manipulacije takvih tereta u teškim industrijama, kao što su dijelovi teški tisuće tona ili izuzetno veliki i dugi dijelovi postojenja za vjetroparkove ili petrokemijsku industriju.

Rješenja za cestovne prijevoze

rjesenja-za-cestovne-prijevoze

Javne ceste uvijek predstavljaju izazov za izvanredne prijevoze.
Uski zavoji, ulice, neadekvatni kružni tokovi, prometne autoceste, predstavljaju problem kod prijevoza dugih tereta za vjetroelektrane, teških građevinskih strojeva ili velikih luksuznih jahti. Međutim SCHEUERLE vozila mogu prevladati ove zapreke te sigurno prevesti teret. Radi fleksibilnosti koju daju vozila, SCHEUERLE može ponuditi zakonski dozvoljena rješenja za mnoge zemlje.

Cjelokupni asortiman za cestovne prijevoze te industrijska radilišta:

– EuroCompact – kompaktan
– EuroCombi – svestran
– FlatCombi – izuzetno nizak
– InterCombi – ekstremno jak
– WideCombi – sistem širok – širi – najširi
– Combi-Equipment – sveobuhvatni raspon opreme za combi serije
– SuperVario

Rješenja za brodograđevnu industriju

brodogradnja

Ekstremni tereti zahtjevaju specijalne načine prijevoza.

Scheuerle samohodni transporteri i transporteri za brodobradilišta serije SHT ispunjavaju specijalne zahtjeve prijevoza u brodograđevnoj industiji.

Scheuerle transporteri prevoze i premještaju velike brodove, dijelove podmornica kao i kompletne platforme za bušenje te ih postavljaju na traženo mjesto sa velikom preciznosću. Fleksibilnost i profitabilnost su značajni razlozi za korištenje ove opreme u brodograđevnoj industriji.fleksibilnost, pouzdanost i sigurnost, kao i ekonomičnost.

Rješenja u čeličanama, željezarama

manipulacija u industriji zeljeza i celika

Rad pri ekstremnim uvjetima.

Teški, prašnjavi, nezgrapni tereti, nekoliko metara dugi, užarene ploče, ili namoti teški nekoliko tona – ekstremni uvjeti u čeličanama i talionicama izazov su za radnike i strojeve. Scheuerle transportni sistemi razvijeni su specijalno za potrebe ove industrije. Vrućina, prašina, teški teret nemaju nikakav utjecaj na normalno funkcioniranje transportera.

Razlozi zašto se Scheuerle transporteri koriste posvuda u svijetu u ovoj industriji su:

– pouzdanost,

– učinkovitost,

– sigurnost

Tijekom proteklih desetljeća, SCHEUERLE je razvio kompletan asortiman za industriju željeza i čelika, rješavajući sve probleme koji se odnose na prijevoz, a vezano uz korisnu nosivost, fleksibilnost, pouzdanost i sigurnost, kao i ekonomičnost.